Festivalul Winterfest este unul dintre cele mai complexe festivaluri de iarnă din România

Aventura Winterfest a început cu ediția 2018, în stațiunea Straja din Petroșani, unde în jur de o sută de pasionați de sporturi de iarnă au scris primele pagini din povestea festivalului.

Anul acesta, printre numele de la Winterfest se regăsește și duo-ul Dunken Pineapple, pe lângă artiști precum Șuie Paparude, Adrian Despot și Cezar Popescu, Gojira & Planet H sau Luna Amară.

Dunken Pineapple este un duo de DJ români, Theo Rosca și Adi Jara care au lansat proiectul în anul 2019. Cu o experientă de peste 8 ani, Theo Rosca, născut la Iasi, a colaborat cu mai multe cluburi si posturi de radio din Romania, iar anul 2019 fiind cel mai important din cariera având posibilitatea să mixeze pentru proiectul Official Meet-up Party organizat de Untold la Cluj Napoca in luna iulie.

Cu o experientă de mai bine de 12 aniAdi Jara, DJ, MC si realizator de programe, s-a implicat în mai multe proiecte radio și de club. Anul 2019 i-a oferit oportunitatea de a colabora alături de Theo Rosca formand astfel proiectul Drunken Pineapple. Tot in 2019, Adi Jara a mixat alături de Theo Rosca la Cluj Napoca pentru proiectul Official Meet-up Party organizat de Untold.

sursa: virginradio.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.