Dincolo de viața de zi cu zi, oamenii poartă cu ei povești ascunse. Scena Românii au talent este locul în care toate dorințele prind viață, iar talentul autentic este prezentat în toate formele sale surprinzătoare! Vinerea aceasta, de la 20:30, vom avea parte de o nouă demonstrație de forță, energie, entuziasm, pasiune, frumusețe și determinare.

A avut răbdare șapte ediții, a așteptat momentul perfect, iar mâine așteptarea va lua sfârșit pentru Andi Moisescu! Alege întotdeauna originalitatea, iar acum va alege epic! Juratul va apăsa butonul auriu pentru un număr la care nimeni nu se va aștepta, unul dintre cele mai originale din acest sezon, un moment care îmbină perfect tradiția cu elementele moderne. Toată sala va fi în picioare și va aplauda reprezentația fascinantă. ”Bravo, tată! Asta am vrut să văd! Anul ăsta mi-am propus să nu dau golden buzz până nu o să simt că nu mai pot. Superlativul absolut, e tot ce pot să spun! Nu pot decât să mă bucur. Este actul artistic al sezonului!”, va spune încântat Andi, iar Florin va continua, cucerit de momentul de pe scenă: ”Înainte de calitate trebuie să creezi o super emoție și dacă ți-a creat o super emoție, arde-l!”.

Tot în cea de-a opta ediție a sezonului #7epic Românii au talent vom vedea patru concurenți care vor cuceri iremediabil publicul cu un număr plin de putere și elemente care taie respirația. Momentul prezentat va surprinde prin complexitate, gradul ridicat de dificultate și mișcări executate perfect. ”E ceva binecuvântat în partea asta de lume, unde pare că și accelerația gravitațională e mai blândă.”, va spune Andi.

Sărituri incredibile, care ating înălțimi greu de imaginat, momente care îi fac pe toți să danseze, de la juriu, la prezentatori și echipa show-ului, momente pline de efervescență și putere, demonstrații extraordinare de talent, concurenți care surprind prin apariție sau care se lasă copleșiți de emoție, toate acestea vor putea fi urmărite mâine, de la 20:30, la Românii au talent!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.