În această seară, începând cu ora 22:30, cea mai gălăgioasă și mai veselă sufragerie din România îi găzduiește pe Ciprian Marica, Ana Maria Prodan, DJ Wanda și Letiția Pescariu într-un meci de zile mari, plin de umor și voie bună.

Paul Ipate este contractat de Ana Maria Prodan și nu acceptă niciun transfer. Alături de ei pe canapea sunt DJ Wanda și Alex, care vrea să îi banii lui Bobonete pentru a-și cumpăra scule noi de pescuit. În tribuna adversă, Octavian Strunilă face o echipă de milioane cu Ciprian Marica, Letiția Pescariu și Valeriu, care își dorește să câștige pentru a pleca la Carnavalul de la Rio.

Mihai Bobonete le-a pregătit o probă nouă, Perechea potrivită, cu o temă pe măsura invitaților săi: Amor de fotbalist. Distracția este garantată și la probe ca Mononton, Fii pe fază, Litere încrucișate sau Mima perfectă.

Multe glume, atmosferă incendiară, voie bună și distracție maximă sunt doar câteva dintre cuvintele ce descriu cel mai bine ediția Jocuri de celebritate din această seară. Cine vor fi campionii serii care vor reuși să îi banii lui Bobonete, rămâne de văzut numai la Pro TV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.