Serialul original AMC, ”Fear the Walking Dead” se va întoarce cu cel de-al treilea sezon luni, 5 iunie de la ora 3:00, simultan cu premiera din SUA și în reluare în aceeași zi de la ora 22:00.

Prima jumătate a producției AMC va conține opt episoade ce se vor difuza mai mult de șase săptămâni. Din data de 5 iunie și 10 iulie vor rula câte două episoade consecutive.  De asemenea, AMC a dezvăluit astăzi noi fotografii din sezonul trei, care se filmează în prezent în Baja, Mexic:

Alycia Debnam-Carey as Alicia Clark – Fear the Walking Dead _ Season 3, Episode 1 – Photo Credit: Michael Desmond/AMC
Colman Domingo as Victor Strand, Karen Bethzabe as Elena – Fear the Walking Dead _ Season 3, Episode 2 – Photo Credit: Michael Desmond/AMC

Când ”Fear the Walking Dead” revine cu al treilea sezon, protagoniștii se vor reîntâlni în zona violentă și vibrantă, cunoscută anterior ca granița dintre SUA și Mexic. Granițele internaționale au dispărut odată cu sfârșitul lumii, iar personajele noastre trebuie să încerce nu doar să reconstruiască societatea, dar și familia. Madison l-a reîntâlnit pe Travis, partenerul ei de dinainte de apocalipsă, dar Alicia a fost devastată de uciderea lui Andreas. Fiul lui Madison este la doar câțiva kilometri de mama sa, însă prima acțiune a lui Nick în calitate de lider l-a condus, împreună cu Luciana, într-o ambuscadă a unui grup militar american.  Cei doi au scăpat de moarte, Luciana a fost rănită, iar Nick nu se mai simte nemuritor.  În timp ce își revin emoțional și fizic, Strand a pus ochii pe exploatarea monedei noii lumi. Captivitatea Ofeliei îi va testa abilitatea de supraviețuire și va vedea dacă poate mobiliza sălbăticia tatălui său.

Mercedes Mason as Ofelia Salazar – Fear the Walking Dead _ Season 3 – Photo Credit: Richard Foreman, Jr/AMC

Apropiindu-se de cel de-al treilea sezon, ”Fear the Walking Dead” și-a consolidat locul ca fiind drama nr. 2 pe platforma de cablu printre adulții cu vârste între 25-54 ani din SUA.

Serialul îi are ca producători executivi și showrunneri pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert. Din distribuție fac parte Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Colman Domingo în rolul lui Strand și Danay Garcia în rolul Lucianei. În al treilea sezon se alătură distribuției ca personaje permanente Dayton Callie(“Sons of Anarchy”, “Deadwood”), Daniel Sharman(“The Originals”, “Teen Wolf”) și Sam Underwood(“The Following”), ce vor juca rolul familiei Otto, fondatorii unei organizații de supraviețuire care s-au pregătit pentru căderea democrației, însă nu au anticipat și învierea morților, precum și Lisandra Tena (“Chicago P.D.”) în rolul Lolei Guerrero.

 

 

Despre Studiourile AMC

AMC Studios este studioul propriu pentru producție și distribuție al AMC Networks Inc., care deține și operează televiziunile AMC, IFC, Sundance TV, We TV și BBC America.

Primul serial al Studiourilor AMC a fost ”The Walking Dead”, care este serialul cu cel mai mare rating de pe platforma de cablu din istorie și a fost show-ul nr.1 pe televiziune printre adulții cu vârste între 18-49 ani în ultimii 4 ani. De atunci, Studiourile AMC au produs mai multe seriale originale apreciate de critici și câștigătoare a diverse premii, printre care “Fear the Walking Dead”, “TURN: Washington’s Spies”, “Halt and Catch Fire”, “Into the Badlands” și urmează

“The Son” și “The Terror”. De asemenea a produs seriale bazate pe fapte reale precum “Robert Kirkman’s Heroes and Villains of Comic Books”, “James Cameron’s Story of Science Fiction” și “Talking with Chris Hardwick”,  “Rectify”, câștigător al premiului Preabody și “Hap and Leonard”, precum și viitoarele producții de acest fel “Murder in the Heartland (WT)” pentru SundanceTV, iar pentru  BBC AMERICA, serialul original “Dirk Gently’s Holistic Detective Agency”.

 

Despre AMC Global

AMC Global, unitate a AMC Networks International, comemorează filmele preferate pentru fiecare gen şi decadă şi aduce programe originale bine cunoscute, pentru a oferi telespectatorilor săi ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua a creat unele dintre cele mai apreciate serii din ultima decadă, câştigătoare de premii multiple, ce au redefinit poveştirile dramatice. În plus faţă de distribuţia  largă din America de Nord,  AMC este disponibil în peste 125 de ţări. AMC Global este o destinaţie de top pentru divertisment ce este disponibilă în HD şi SD şi peste toate platformele, inclusiv on-air, online iar la cerere, pe dispozitivele mobile.

 

Despre AMC Networks International

AMC Networks Internaţional (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, livrează divertisment şi programe apreciate către abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI constă în mărci globale, Sundance Channel şi AMC, la fel de populare, posturi cu o varietate de programe, recunoscute local. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: www.amcnetworks.com/amcni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.