Formatia de rock alternativ Alex & The Fat Penguins se pregăteste să celebreze 3 ani de existență printr-un concert de zile mari în The Pub Universității sâmbăta viitoare, pe 20 aprilie.

După primirea călduroasă pe care i-a oferit-o publicul prezent la Arenele Romane la festivalul #DinBasarabia din urmă cu două săptămâni, trupa revine în formulă electrică și promite un show exuberat, electrizant și revigorant, cu invitați surpriză, cu piese nou-nouțe interpretate live în premieră și nu numai.

În deschidere vor urca pe scenă frații de peste Prut de la formația Lexem.

Bilete aici – https://bit.ly/2GcXdzH

Facebook event – https://bit.ly/2UOJHKR

Până la revederea din clubul The Pub, Alex & The Fat Penguins rememorează concertul acustic sold out de la unteatru de pe data de 7 martie, susținut cu prilejul lansării precedentului single – Urlă Pământul.

Urmăriți Omul fără zei, live acustic – https://youtu.be/98lpmqEYy_8

În perioada următoare, formația va publica pe YouTube și alte filmări din cadrul acestui eveniment.

În urmă cu o săptămână, Alex & The Fat Penguins au dezvăluit noul single acompaniat de videoclip,Somebody, o piesă care privește cu optimism spre noi începuturi și noi orizonturi –https://youtu.be/21onSsiHmjc

Somebody este piesă cu cel mai optimist mesaj de până acum, este o piesă despre renaștere, fie că e vorba de una spirituală, de o renaștere a naturii, sau pur și simplu despre renașterea ciclică a ființelor de pe pământ”, a declarat Alex Coțofan.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ cunoscută pentru mesajele sociale pe care le promovează prin muzică. Piesa “Just a Fool” lansată în urmă cu doi ani viza problema corupției, iar în decembrie 2017 a și fost interpretată sub forma unui protest spontan în fața clădirii Guvernului României. De asemenea, formația are în palmares și o piesă care face trimitere la dramele provocate de războiul civil din Siria – “Amiral”, iar prin “Urlă Pământul” au tras un semnal de alarmă asupra pericolelor la care supunem mediul înconjurător și cum aceste pericole se vor îndrepta inevitabil împotriva noastră.

Alex & The Fat Penguins înseamnă Alex Coțofan (voce și chitară), Mihai Ungureanu (bass, backing vocals), Daniel Rizea (chitară), Mircea Steriu (chitară) și Ionuț Tebeica (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.