În cadrul unui eveniment cochet, care a avut loc la Atelier Dual din Bucureşti, în prezenţa bloggerilor şi jurnaliştilor, Eau Thermale Avène a lansat o nouă cremă, Hydrance Aqua-Gel, de tipul all-in-one, care hidratează, calmează şi detoxifică tenul.

Hydrance Aqua-Gel este o cremă de îngrijire multifuncțională care oferă o senzație delicată și revigorantă datorită texturii de gel, ce răsfață pielea cu un singur gest. Se poate folosi în orice moment, în mai multe moduri: cremă de zi sau mască de noapte și oferă îngrijire atât pentru față, cât și pentru gât și conturul ochilor.

Cu o formulă inspirată din ritualul de frumusețe al japonezelor, Hydrance Aqua-Gel îmbină delicatețea unei loțiuni cu hidratarea profundă a unei creme emoliente, astfel că rezultatul final este uimitor: o textură lejeră cu acțiune intensă de hidratare.

Un adevărat cocktail de ingrediente active, Hydrance Aqua-Gel împlinește cele 3 mari nevoi ale pielii sensibile:

HIDRATARE intensă și de durată, datorită complexului CohedermTM, ce acționează 24 ore

CALMARE, grație conținutului de apă termală Avène (75%), cu proprietăți anti-iritante

DETOXIFIERE, mulțumită combinației de dextran sulfat și pre-tocopheryl, pentru o piele reîmprospătată

În plus, Avène a îmbunătățit gama Hydrance cu încă 4 produse destinate îngrijirii zilnice a tenului: BB Cream hidratant cu SPF30 (în varianta light și rich, cu nuanță cameleonică, ce se adaptează tuturor fototipurilor) și cremă hidratantă cu SPF30 (în varianta light și rich, cu efect protector și antioxidant).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.