Comedia Netflix DON’T LOOK UP îi are în rolurile principale pe Ariana Grande și Kid Cudi în rolul unul cuplu al muzicii pop, Riley Bina și DJ Chello. Într-unul dintre cele mai importante momente ale filmului, duo-ul interpretează „Just Look Up”, o nouă piesă scrisă și înregistrată special pentru film.

Ascultă piesa „Just Look Up” aici.

„Just Look Up” a fost co-scrisă de Ariana Grande, de două ori câștigătoare a premiului Grammy, de Kid Cudi, câștigător al unui premiu Grammy, de Nicholas Britell, compozitor nominalizat de două ori la premiul Oscar și câștigător al premiului Emmy, și de Taura Stinson, compozitoare nominalizată la Oscar.

Britell (Moonlight, If Beale Street Could Talk, Succession) a produs, de asemenea, coloana sonoră a filmului și a co-scris „Second Nature”, o piesă nouă de la Bon Iver, de două ori câștigător al premiului Grammy, împreună cu liderul trupei, Justin Vernon.

„Just Look Up” va fi inclus pe albumul Don’t Look Up (Soundtrack From the Netflix Film), care va fi lansat pe 10 decembrie pe Republic Records.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.