Cezar Guna își continuă povestea în muzică și lansează o nouă piesă, Seth & Ra, despre o iubire instabilă cauzată de duplicitatea și minciunile unei fete. Vocea profundă a artistului, sound-ul și mesajul melodiei fac ascultătorii parte din poveste și, cu siguranță, își vor dori să o pună pe repeat.

Piesa a fost compusă de Cezar Guna și Flo Nocturn, scrisă de Cezar Guna, iar producția a fost realizată de Flo Nocturn.

“Această piesă este foarte specială pentru mine pentru că este prima pe care am scris-o în română și marchează începutul meu în muzica românească. Când am scris această piesă treceam printr-o perioadă mai dificilă și am scris-o pe toată într-o noapte. Este produsă de Flo nocturn pe care la vremea aceea îl cunoșteam de mai puțin de o săptămână și am tras vocile la el în dormitor unde avea studio.
În piesă vorbesc despre dualitatea unei fete care pentru mine înseamnă mult, de aici Seth și Ra, pentru că în timpul petrecut cu ea am simțit ca și cum am fost împreună cu mai multe personalități ale ei. Sunt foarte atașat emoțional de mesajul piesei și cred că nu sunt singurul care a trecut prin așa ceva.”

Lui Cezar Gună muzica îi curge prin vene, respiră prin muzică și trăiește pentru a bucura oamenii cu talentul lui. În urmă cu mai mulți ani, a început să cânte pe stradă, în Statele Unite ale Americii, după care în Centru Vechi din București. Reprezentațiile sale live au devenit rapid adevărate concerte pentru trecători, care nu ezitau să se oprească, să-l asculte și să-l aplaude.
Cu toate că de-a lungul timpului a întâmpinat dificultăți, Cezar nu a renunțat nicio clipă la visul său și a luptat pentru a ajunge un artist apreciat de public. În 2019 s-a alăturat echipei Global Records și a lansat și primul său EP, care a fost scris și gândit de el, împreună cu doi producători. De atunci, a lansat mai multe piese și clipuri, Cerculețe fiind una dintre cele mai ascultate. Cezar Guna este încă la începutul carierei și promite foarte multe surprize. În prezent se concentrează și muncește foarte mult pentru a deveni un artist internațional și pentru a lansat muzică lunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.