Faouzia este o artistă recunoscută internațional, de origine marocano-canadiană, ce revine cu un super videoclip pentru piesa “Puppet”, după succesul single-ului “Hero” cu peste 30 de milioane de stream-uri global. “Puppet” vine cu un aer neconformist, unde Faouzia cântă despre libertate și redobândirea controlului asupra propriei persoane.

“Puppet” a fost scrisă de Faouzia, alături de The Monarch, care a mai lucrat cu Saweetie și Noa Kirel. Producția a fost făcută de The Monarch și Johnny Goldstein, cunoscut pentru colaborările cu Galantis, David Guetta & Little Mix și Black Eyed Peas. Videoclipul a fost regizat de Kyle Cogan, câștigător al premiului EMMY.

 

“Ideea principală pentru videoclipul piesei <<Puppet>> am avut-o încă de când scriam piesa. Știam precis direcția vizuală pe care o voiam, dar și portretizarea mesajului piesei prin fashion, machiaj, păr, și povestea imaginilor. Am lucrat cu Kyle Cogan și a ecranizat perfect ce gândeam eu. A făcut o muncă fenomenală! Personajul principal a fost capturat și legat pentru a fi examinat și comandat de bărbați fără chip. În imagini vedem patru variațiuni ale personajului, fiecare reprezentând o lipsă diferită de control, însă vreau să văd ce înțelesuri atribuie fiecare acestor personaje”, spune Faouzia despre noua ei lansare.

Cu peste 660 de milioane de stream-uri globale, Faouzia este urmărită de peste 7.5 milioane de oameni pe toate platformele sociale. S-a poziționat ca una din cele mai interesante artiste de urmărit prin aparițiile ei neconformiste, dar și prin colaborări cu John Legend, Kelly Clarkson, David Guetta și mulți alții. Colaborarea ei cu John Legend “Mindfields” a fost ascultată de peste 200 de milioane de ori și continuă să fie în atenția oamenilor. Faouzia este observată și de revistele de fashion și lifestyle, încât a avut apariții în VOGUE, ELLE, Rolling Stone, Seventeen, Billboard, Uproxx, GQ Middle East, dar și show-uri precum VERIFIED găzduit de platforma Genius, sau producția americană The TODAY Show.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.