5 lucruri de stiut despre… ULEIUL DE COCOS:

1. Poate fi (extra)virgin raw (presat la rece, procesat minim, mai aromat si mai bogat in nutrienti) sau rafinat (extras prin tratamente termice/chimice, dezodorizat).

2. Este solid la temperaturi mai mici de 24 grade C.

3. Controleaza nivelul de colesterol „rau”/LDL din sange.

4. Poate fi utilizat in bucatarie, in scop cosmetic si terapeutic (pentru piele, par, unghii si dinti).

5. Are un punct de ardere ridicat, deci poate fi folosit la prajit. Descopera intreaga noastra oferta de ulei de cocos (pentru gatit, raw, virgin, bio si/sau organic) pe site 👉 https://bit.ly/2DS0oLi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.