Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice, care schimbă destinele multor perechi de îndrăgostiţi. Din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20.30, un nou sezon debutează pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Cel mai dur test de fidelitate este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele – 10 feminine și 10 masculine – sunt gata să ȋi ajute să descopere ce ȋi leagă și ce nu.

Cum au ajuns, însă, toți pe Insula Iubirii? Ce i-a scos în evidență la preselecțiile noului sezon? În AntenaPLAY, fanii celui mai dur test de fidelitate pot urmări exclusiv imagini de la casting și pot afla poveștile tuturor protagoniștilor.

O mulțime de tinere sexy și bărbați atrăgători și-au încercat norocul și au vrut să demonstreze că au în arsenal armele necesare pentru a ispiti. La rândul lor, parteneri convinși de profunzimea sentimentelor lor sau, dimpotrivă, cu suspiciuni și nesiguranțe, s-au prezentat la preselecții pentru a obține un bilet spre Thailanda.

În categoria Insula PLUS, abonații AntenaPLAY pot vedea exact ce s-a întâmplat la casting și cum au ajuns ispitele și concurenții să fie selectați pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii.

Insula Iubirii EXTRA și Insula PLUS aduc clipuri exclusive și nedifuzate la televizor, exclusiv în AntenaPLAY

Începând cu 15 iulie, platforma AntenaPLAY le aduce abonaților nu doar episoade integrale din show-ul lor favorit, ci și imagini pe care aceștia nu au ocazia să le vadă la televizor. În fiecare săptămână, abonații vor avea parte în categoria Insula PLUS de imagini nedifuzate de pe insula fetelor și insula băieților. Ce fac partenerii din cupluri când uită de prezența camerelor și cum se comportă cu adevărat timp de 21 de zile? Gesturile și acțiunile lor pot fi urmărite în Insula PLUS. În completare, în categoria Insula Iubirii EXTRA abonații pot urmări integral Ceremoniile Focului. Reacțiile complete la vederea partenerilor în preajma ispitelor și replicile la cald date de concurenți și concurente în timpul Bonfire-ului vor putea fi analizate în detaliu în Insula EXTRA.

Se anunță un sezon incendiar, care va fi completat de imagini exclusive, disponibile numai în AntenaPLAY!

 

Insula Iubirii sezonul 8 – aventura vieţii pentru cinci cupluri curajoase

 

10 ispite feminine şi 10 ispite masculine sunt gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor care vor să-și răspundă la cele mai arzătoare întrebări despre relația lor. Cinci noi cupluri ȋndrăgostite, cinci noi povești de viaţă cu mize mari, au decis să parieze totul pe o singură carte şi mai ales, pe o singură întrebare, şi au pornit în aventura vieţii lor, la peste 8000 de kilometri depărtare.

Timp de 21 de zile vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor parteneri care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.