Site icon PLAYU.RO

Netflix dezvaluie programul pentru Tudum: Un eveniment Netflix international pentru fani + momentele cheie din show

Netflix dezvăluie astăzi programul complet pentru Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani. În plus, Netflix este încântat să împărtășească unele dintre cele mai importante momente pe care fanii urmează să le vadă în cadrul show-ului de sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 20:00 PM (ora României).

MOMENTE CHEIE DE LA TUDUM 2022

 

Despre TUDUM 2022:

 

Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani este o zi captivantă de știri, trailere și imagini în premieră și în exclusivitate, precum și pentru interviuri cu mari creatori și vedete de pe Netflix. Acest eveniment virtual gratuit este o celebrare a comunității de fani Netflix și este dedicată prezentării de teasere pentru peste 100 de filme, seriale și programe speciale preferate de fanii din toată lumea. Pe 24 septembrie, Tudum vine cu cinci evenimente pe 4 continente și va purta fanii într-o uluitoare călătorie în jurul lumii:

 

 

Tudum: Un eveniment Netflix internațional pentru fani va fi disponibil în 29 de limbi pe canalele de YouTube ale serviciului Netflix din toată lumea și pe YouTube.com/Netflix. Accesează site-ul oficial pentru fani al serviciului Netflix Tudum.com/event pentru cele mai recente știri despre acest eveniment internațional pentru fani.

 

Exit mobile version