Site icon PLAYU.RO

Focus Sat aduce FilmBox OnDemand în Aplicația Focus Sat

Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit și online, parte din familia M7 Canal+ Group, anunță noi titluri în oferta de conținut video on demand din Aplicația Focus Sat.  Biblioteca video se îmbogățește cu o varietate impresionantă de genuri prin includerea catalogului FilmBox OnDemand în care se regăsesc sute de filme blockbuster, independente, clasice ale cinematografiei mondiale și producții prezentate la cele mai importante festivaluri de film. ​

Dintre titlurile disponibile în catalogul FilmBox OnDemand am făcut următoarea selecție:

 

Conținutului VOD (video on demand) disponibil în Aplicația Focus Sat poate fi vizionat simultan de pe 3 dispozitive smart, de oriunde și ori de câte ori se dorește. 

FilmBox OnDemand este cel mai nou catalog din biblioteca video a Aplicației Focus Sat care include de asemenea numeroase seriale europene de succes realizate de Canal+, serii de documentare National Geographic si History Channel, programe pentru copii Minimax, JimJam, Nickelodeon, programe culinare TV Paprika.

Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat  pentru a se bucura de o vară plină de conținut de calitate.

 

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:  

Web: www.focussat.ro 

Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania

Exit mobile version