Aşa cum ne-a obişnuit şi cum a devenit o tradiţie, din când în când, Pepe intră în BELELE. De data aceasta, profesional  şi mai ales, 100% asumat. Şi nu se putea un moment mai frumos decât de ziua lui.

Astăzi, la patru şi trei (minute), se lansează cel mai nou videoclip, pentru BELELE, prima colaborare a lui Pepe cu echipa de la HA HA HA, o piesă ce are toate şansele şi are tot ce îi trebuie ca să devină una dintre cele mai ascultate în vara aceasta.

„Am mai lansat videoclipuri de ziua mea şi pentru că a devenit un obicei am zis că regula trebuie respectată. Este perfect! Cel mai frumos cadou material mi-l fac eu iar cei din jurul meu, familia, prietenii, familia online, toţi cei care mă cunosc, mă suţin şi asta înseamnă absolut totul pentru mine ca şi artist. Şi le mulţumesc! Îmi este mult mai uşor să citesc şi să răspund mesajelor fumoase într-un singur loc, acolo în comentarii decât să ratez vreunul pe nu ştiu ce platformă sau aplicaţie. Ei ştiu că ÎI IUBESC dar o spun cu subiect şi predicat şi apăsat şi aici.”

Dacă ne referim la partea din spatele lucrurilor, Dan Petcan este cel care a gândit si materializat povestea momentului în care Pepe intră în Belele şi dacă am amintit de Dan multe nu ar mai fi de adăugat fiindcă practic, producţia videoclipului alături de Dan devine o afacere internă în Familia PEPE LATIN MUSIC numărătoarea videoclipurilor făcute în colaborarea aceasta dintre Pepe şi Dan pierzându-se de mult.

În partea muzicală este pentru prima oară când Pepe lucrează cu echipa de la Ha Ha Ha şi pentru că de la prima piesă lucrurile s-au aşezat extraordinar, cu siguranţa vor mai urma multe, multe alte surprize. Şerban Cazan cu Gabriel Stănoiu şi Emilian semnează compoziţia pentru Belele, Emilian fiind cel care a scris şi versurile.

Şi dacă tot suntem la capitolul credite, un mare shout-out merge către Gabriela Slivca, cea care a jucat perfect rolul „Elenei din Troia”, cea care a învăţat să înoate strict pentru acest videoclip, cea care a rezistat indicaţiilor regizorului cum absolut nimeni nu ar fi făcut-o. Trebuie să amintim aici şi make-up-ul extraordinar care deşi a fost supus unor condiţii extreme, căldură şi vânt puternic pe mare, ploaie, frig şi sărituri în apă la finalul fimărilor, a rezistat fix ca în celebra reclamă. Yasi Ody, Yasmine Pascu este vinovata de serviciu în acest caz.

CREDITE SINGLE „Pepe – Belele”

⬜️ Muzica: Emilian Nechifor, Serban Cazan, Gabriel Stanoiu
⬜️ Versuri: Emilian Nechifor
⬜️ Editor: Pepe Latin Music / Ha Ha Ha Production
⬜️ Producţie: Pepe Latin Music

CREDITE VIDEOCLIP „Belele – Pepe”

⬜️ Model – Gabriela Slivca: https://bit.ly/GabrielaSLIVCA

⬜️ Regie: Dan Petcan
⬜️ Producător: Pepe Latin Music

⬜️ Fotografie: Apostu Bogdan – https://bit.ly/APHOTOCenter
⬜️ MAKEUP Artist: Yasmine Pascu – https://bit.ly/YasiPASCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.