Site icon PLAYU.RO

Andreea Esca este prima invitată a noului sezon al emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde!

Vacanța s-a încheiat și pentru una dintre cele mai iubite emisiuni online de pe platforma protvplus.ro! Marius Manole revine, de astăzi, în postura de prezentator a show-ului Întrebarea Mesei Rotunde. ”Suntem și iubiți și urâți, ceea ce e foarte bine”, va spune el despre emisiunea care a scos la iveală unele dintre cele mai picante secrete ale vedetelor.

Despre cea care îi va fi alături, Marius spune că este ”un invitat pe care-l iubesc și respect dintotdeauna”. ”Să-i spunem simplu… Andreea”, va fi completarea invitatei! Andreea Esca a acceptat provocarea lui Marius Manole, iar ediția poate fi deja vizionată pe protvplus.ro

Cu onesitatea bine cunoscută, Andreea nu a ezitat să caracterizeze în 3 cuvinte o parte dintre oamenii importanți din viața ei, precum Alexia și Aris, dar și unele dintre persoanele din showbizz, ca Tudor Chirilă. Cum a ales Andreea să-l descrie chiar pe cel care se afla în fața ei și cum a motivat alegerea cuvântului ”controversat”, putem afla din prima ediție a sezonului.

Când Marius a primit un mesaj neașteptat de la medicul lui cardiolog, Andreea nu a ezitat să-l întrebe cum stă cu tensiunea. Răspunsul a venit la fel de onest: ”Când mă întâlnesc cu tine, e foarte mare”. Discuția care a urmat, nu poate fi ratată!

Nu doar Andreea va fi extrem de sinceră, ci și Marius va oferi tuturor celor care vor viziona ediția o serie de declarații despre viața lui personală: ”Mult timp n-am făcut lucruri singur, eram înconjurat de mulți oameni. Acum vreau să fac lucruri pentru mine”.

Ce a făcut-o pe cunoscuta prezentatoare TV să declare că nu este deschisă la risc, cum arată omul pe care l-ar putea iubi Marius Manole și o serie de discuții despre teatru, viață și valori personale, pot fi văzute doar pe protvplus.ro! Nu ratați noul sezon din Întrebarea Mesei Rotunde.

Exit mobile version