Site icon PLAYU.RO

O nouă concurentă se va alătura show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”!

Cea de-a două săptămână “Bravo, ai stil! Celebrities” debutează în forță, aspirantele la marele titlu de Cea mai stilată celebritate din România sunt mai pregătite ca oricând pentru a defila în fața celor 3 jurați exigenți, cu atât mai mult cu cât din această săptămână o nouă concurentă își va face apariția, după eliminarea Olgăi Verbițchi.

Aflate în formulă completă, unele dintre cele 9 concurente își aleg ținute vestimentare caracterizate de jurați ca fiind impecabile, iar altele nu sunt deloc inspirate în conceperea outfiturilor, motiv pentru care vor fi taxate pentru greșelile stilistice.

De la atenția la detalii în styling, cromatică, artificii stilistice, flamboaianță în alegerea outfiturilor și până la expresia corporală pe podiumul ‘Bravo, ai stil! Celebrities”, concurentele dau totul pentru a impresiona, atât pe jurați, cât și pe telespectatori.

Nelipsite vor fi și filmările din culise, locul unde discuțiile în contradictoriu între concurente explodează adesea. Reacțiile la cald ale juraților vin să completeze imaginea de ansamblu a show-ului.

“Pare drăguță, dar mâța blândă… Asta mică este drăcoasă rău de tot”, spune Raluca Bădulescu, în culise, despre noua concurentă care se va alătura show-ului Bravo, ai stil! Celebrities.

Edita de mâine a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la 22:30, vine cu o surpriză pentru telespectatori, o nouă concurentă se va alătura competiției stilistice.  Așadar, nu ratați o ediție spectacol a emisiunii cu și despre stil și modă, mâine seară, la Kanal D!

Exit mobile version