Site icon PLAYU.RO

A+E Networks UK® își extinde prezența în Romania cu introducerea The HISTORY® Channel România și Crime+Investigation® în platforma Focus Sat

A+E Networks UK® extinde distribuția feed-ului de transmisie românesc al The HISTORY Channel cu lansarea din această săptămână pe platforma Focus Sat, care aparține M7 Group, unul dintre cei mai mari operatori pay-tv din Europa, cu peste 3 milioane de abonați în 8 țări: Olanda, Belgia, Germania, Austria, Republica Cehă, Slovacia, Romania și Hungary. Peste 270.000 de abonați Focus Sat vor putea urmări emisia locală a The HISTORY Channel, acesta fiind prezent în pachetul de bază Familia, la poziția EPG #53.

 

Extinderea distribuției este amplificată și de consolidarea primei poziții a The HISTORY Channel România în topul celor mai vizionate canale care difuzează un conținut factual, încheind anul 2020 cu o cotă de piață de 1%. În 2020, The HISTORY Channel a intrat în casele a 11 milioane de telespectatori, păstrându-și poziția de lider în rândul canalelor factuale din România pentru al optulea an consecutive.

 

Abonații Focus Sat au parte în această primăvară de o gamă variată de emisiuni de divertisment și serii documentare aclamate, în grila brandurilor A+E. Printre premierele The HISTORY Channel se numără ultimul sezon al serialului cult VIKINGII, un nou sezon al popularei emisiuni auto Top Gear, seria „Cele mai mari mistere ale istoriei”, prezentată și narată de actorul Laurence Fishburne (Matrix), care investighează unele dintre cele mai faimoase și enigmatice capitole ale istoriei, de la scufundarea Titanicului la incidentul OZN d e la Roswell; Inexplicabil, găzduită de actorul William Shatner, câștigător al unui Glob de Aur și a două premii Emmy, care explorează cele mai fascinante și ciudate mistere ale lumii.

 

La Crime+Investigation, primul canal factual din lume care abordează genul criminalistic, telespectatorii îi vor putea urmări îndeaproape pe cei șase voluntari care pornesc sub acoperire pe urmele traficanților de droguri care operează pentru una dintre cele mai mari rețele de trafic de substanțe ilegale din zonele Kentucky și Indiana în mini-seria „60 de zile in lumea narcoticelor” și îi vor putea urmări pe detectivi punând cap la cap evenimentele petrecute în ultimele 24 de ore din viața unei victime în „Orele dinaintea crimei”.

 

The HISTORY Channel România va fi adăugat la pachetul de bază Familia, alăturându-se canalului Crime+Investigation care este prezent din luna ianuarie a acestui an. Feed-ul pan-european al The HISTORY Channel, în calitate HD, este de asemenea disponibil abonaților Focus Sat în pachetul Mozaic Plus (EPG #118).

 

 

 

Exit mobile version