Site icon PLAYU.RO

CBS: Noi proiecte NCIS și FBI pentru sezonul 2021/22

 

Ce e mai bine să faci într-o perioadă incertă, dacă nu să te rezumi la ceea ce cunoști și e sigur?! Pe această idee merg și cei de la CBS care și-au propus să lucreze la două noi proiecte de tip spin-off, mai exact unul pentru longeviva franciză NCIS, iar cel de-al doilea pentru seria semnată de Dick Wolf, FBI.

Spin-off la rândul său pentru seria JAG, NCIS se află în prezent la sezonul 18 și numără alte două spin-offuri (NCIS: Los Angeles și NCIS: New Orleans) și multe alte încercări de astfel de proiecte cu backdoor pilot. Noul proiect pe care îl propun cei de la CBS telespectatorilor, urmează să aibă acțiunea plasată în Hawaii, locație în care în urmă cu vreo câteva sezoane s-au deplasat protagoniștii din NCIS: Los Angeles, într-un crossover cu Hawaii Five-0. Anunțul acestui proiect a fost făcut înainte cu câteva ore de a fi făcut publică decizia anulării NCIS: New Orleans odată cu finalizarea sezonului curent pe 16 mai.

Dick Wolf este cunoscut în televiziunea broadcast pentru succesul francizelor Law & Order și Chicago, NBC difuzând în prezent sezonul 22 pentru Law & Order: SVU, la rândul său spin-off și al doilea din seria omonimă. În ianuarie 2020, reprezentanții postului au reînnoit titlul cu trei noi sezoane, asigurând astfel și episoadele aferente S23 și S24. O decizie similară au luat și pentru titlurile universului One Chicago – Chicago FireChicago PD și Chicago Med (ro. Camera de gardă, DIVA). În timp ce Chicago rămâne pentru moment constant la trei titluri, SVU va avea în curând noi parteneri, cei de la NBC având în producție două noi spin-offuri ale francizei Law & Order – Hate Crimes și Organised Crime.

Lăsând la o parte implicarea lui Wolf la NBC, în pregătirea grilei pentru noul sezon 2021/22, cei de la CBS au anunțat că extind universul FBI cu un nou titlu, FBI: International. În prezent în grila CBS se regăsesc proceduralele FBI (S3) și FBI: Most Wanted (S2). Proiect aflat încă în primele stadii de dezvoltare, similar lui Most Wanted, FBI: International care se va centra pe operațiunile internaționale derulate de Biroul Federal de Investigații, își va introduce distribuția printr-un episod de tip backdoor pilot în sezonul actual FBI.

La rândul rău, FBI continuă să rămână al doilea cel mai urmărit serial al postului pe segmentul demografic 18-49 ani, în spatele lui NCIS care își menține locul în top.

În portofoliul CBS pentru sezonul 2021/22 la capitolul procedurale se mai află și seria eveniment CSI: Vegas, franciză icon pentru post care s-a extins de-a lungul timpului cu CSI: Miami, CSI: NY și CSI: Cyber.

Exit mobile version