Prima TV vine cu noutatea iernii în televiziune! Din 1 februarie, de luni până vineri, de la ora 7.00 până la ora 10.00, telespectatorii vor vedea un matinal alert care își propune să fie un reper în ceea ce privește informația utilă și obiectivă. Focus la prima oră este emisiunea unde vor fi prezentate cele mai importante evenimente de peste zi, cu știri despre tine, dis-de-dimineață.

 

Din 1 februarie, de la ora 07.00 până la ora 10.00, la PrimaTV vine matinalul Focus la prima oră, cel mai nou program de știri marca Focus. Acesta va conține informații de calitate, știri din zona utilitară, va aborda subiecte relevante din agenda publică și va propune teme de dezbatere care vor ajuta telespectatorul să-și înceapă ziua documentat și cu un tonus bun. Focus la prima oră este emisiunea care va analiza și explica actualitatea pentru telespectator. Astfel, în platoul Focus la prima oră vor fi invitați din domenii diverse care vor discuta teme importante din economie, cultură, politică, sport, timp liber și altele.

 

Daniel Osmanovici și Irina Gologan sunt prezentatorii Focus la prima oră care vor aduce informațiile obiective în casele telespectatorilor. “Să prezint matinalul nu este ceva nou pentru mine și cred că am avut mereu energia potrivită să îi “trezesc” pe cei de acasă. Este dificil să te trezești dimineața, dar după doi copii și reprize de alergare la 6-7 dimineața nu mai pare așa de complicat. Orice proiect este o oportunitate și o provocare pentru că nu este un simplu matinal, este un news magazine, ceea ce înseamnă că nu sunt doar știri înșiruite timp de 3 ore, sunt discuții și abordări ale lucrurilor pe care le avem de luat în piept în ziua respectivă sau în perioada următoare. Nu va fi doar despre politică, economie, va fi despre educație, istorie, sport, cultură, modă, turism, într-un cuvânt: viață”, spune Daniel Osmanovici.

Colega sa, Irina Gologan, nu este nici ea străină de știri, având în spate o carieră de 12 ani ca news correspondent: “Alături de colegul meu, Daniel Osmanovici, vom intra in casele telespectatorilor în fiecare dimineață și timp de trei ore vom aduce cele mai interesante știri și informații, într-un format absolut nou în România. Faptul că e un proiect unic, fresh și că intru în această echipă încă de la începutul drumului m-a atras să revin în televiziune. Sunt convinsă că împreună vom pune cărămidă peste cărămidă, pentru a construi ceva de calitate, ceva ce lipsește în momentul de față din peisajul matinal al televiziunilor de la noi.”, declară Irina.

<iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/fdlAD9r6HAc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Din 1 februarie, începe o zi bună la PrimaTV cu Focus la prima oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.